Leilas mandlar från Barcelona

Det här behöver du…
1 dl sötmandlar
2/3 blocknougat, a 250 g
1 ½ msk mald kanel
1 ½ msk kakao av hög kvalitet

Gör så här…

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Rosta mandlarna på en plåt i cirka 10 minuter. Låt dem svalna.

3. Blanda kanel och kakao i en liten skål.

4. Rulla in dem i ett tunt lager nougat och rulla mandlarna i kakaoblandningen.

5. Ställ mandlarna i kylen och servera dem kylda.

En kommentar Lägg till

  1. Lotta Larsson skriver:

    Hej ! Mitt i Julbaket… Fick ett litet problem vad för märke
    och sort är det på Blocknougaten som Leila använder i sina
    recept???? Och var hittar jag det närmast Strängnäs???
    Ge gärna tips om var Leila själv handlar sinna ingredienser
    till sitt Julgodis/konfektyr/ Glad för alla tips .
    MvH Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *