Salt&Peppars godaste pastasås

Det här receptet kommer från saltpeppar.se

Det här behöver du…
(2-3 port)

2 kycklingfiléer eller 4 qournfileer
350 g burksvamp hela (två små burkar)
2 dl lätt creme fraiche
2 buljongtärningar (knorr) basilika & timjan
1/2 msk citronsaft
1/2 msk soya
3-5 dl mjölk
2-4 msk maizenaredning (beroende på hur fast man vill ha såsen)
1 broccoli (500g)

bandspaghetti

Gör så här…

1. Skär fileerna i bitar och stek.

2. Skär svampen i mindre bitar (1 svamp = 2 bitar). Lägg tillsammans med kycklingfiléerna i stekpannan.

3. Häll Creme Fraichen, buljongtärningarna, citronsaften, soya, mjölk och maizena i stekpannan. Låt koka upp.

4. Bryt ner broccolin i småbuketter och lägg i stekpannan. Låt småputtra tills broccolin blivit mjuk.

Servera med bandspaghetti.