Potatisgratäng med feta & spenat

Det här behöver du…
(4 portioner)

8-10 potatisar, beronde på storlek på formen
250 g spenat
2 vitlöksklyftor
150 g fetaost
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 paket matlagningsgrädde

Gör så här…

1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva potatisen.

2. Grovhacka spenaten. Skala och hacka vitlöken.

3. Blanda spenat, potatis, vitlök och smulad fetaost, salt och peppar i en smord ugnssäker form. Häll på grädde.

4. Grädda i nedre delen av ugnen i 40-45 min. Servera med bröd och sallad.

2 kommentarer Lägg till

  1. Julia skriver:

    Hur mycket mjölk ska det vara? Det står häll i grädde och mjölk, men mjölk finns inte med i listan vöer ingredienser.

    Låter smaskigt!

  2. admin skriver:

    Hejsan Julia.
    En miss av oss! Vi använder oss bara av matlagningsgrädde och ingen mjölk alls. Har uppdaterat detta receptet nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *